ST-901 eenvoudig en betaalbaar GPS systeem

Verzending en antwoorden: (let op: niet inbegrepen in het weekend of op feestdagen)
We beantwoorden uw vragen (ten behoeve van, installeren, configureren tracker) binnen 24 uur via email info@digisellers.nl
We zullen uw bestelling verzenden in 2 dagen nadat de betaling is ontvangen (zolang de voorraad strekt). 
2.Packgage:

Wij verzenden de tracker met het retailpakket (als u tracker met Box kiest) en hebben de Engelse of Russische gebruikershandleiding in het pakket, u hoeft niets te downladen, het is eenvoudig te gebruiken en te installeren.

 3.Tracking Software en APP: (meerdere talen)

We hebben onze eigen professionele trackingsoftware www.sinotracking.com, u kunt op de demo klikken om in te loggen.
we hebben ook een mobiele APP voor Android en iOS, je kunt "SinoTrack" in de iTunes Store (IOS), Google Play (Android) downloaden om te downloaden. 
4. Verschil tussen ST-901 met batterij en zonder batterij:
 
Beiden zijn hard bekabeld om de accu van de auto te gebruiken voor energie.
ST-901 zonder batterij: geen ingebouwde batterij binnen voor back-up als losgekoppeld met auto of motoraccu, geen hoofdstroom uit alarm (hoofdstroom uit alarm betekent het verzenden van sms-alarm wanneer gps-tracker wordt losgekoppeld met auto-accu).
ST-901 met batterij: het heeft een ingebouwde batterij voor back-up (gps tracker kan nog enkele uren werken als het wordt losgekoppeld met auto of motoraccu), en alarm voor hoofdvoeding uit (alarm voor hoofdvoeding uit: sms-alarm verzenden wanneer gps-tracker loskoppelen met auto-accu, erg handig als de dief gps-tracker probeert te ontkoppelen en de auto steelt).

Opmerking:

- GPS Tracker ST-901 is Mini Waterproof Tracker en gemakkelijk te gebruiken met ACC detecteer igintion, de kwaliteit en stabiliteit meer dan GT06 GT02 beter.
- Over het hoofdalarm, betekent dit dat wanneer gps-tracker de accu van de auto loskoppelt, het apparaat sms-alarm zal verzenden, wat erg handig is als de dief gps-tracker probeert te ontkoppelen en de auto steelt. (Deze functie werkt alleen met een ingebouwd batterijapparaat) .
- De IMEI en ID NO, is de unieke NO. die niet kan worden gewijzigd, kan alleen de 2G (GSM) -simkaart worden gebruikt, niet beschikbaar voor 3G- of 4G- en CDMA-simkaarten.
- Deze landen kunnen dit product niet gebruiken: Japan, Korea, Noord-Korea. En als uw land geen 2G-simkaart heeft, kan het ook niet worden gebruikt.
- De Mini GPS Tracker heeft ACC detectie igintion (oranje draad), als je het niet nodig hebt, ontkoppel dan oranje, de tracker werkt nog steeds.
- Als u nog vragen of problemen heeft, neem dan contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om uw problemen op te lossen.
- Voordat u het online platform gebruikt, stelt u de server IP, Port en APN (Acess Point Name) van uw SIM-kaart in via sms-opdracht.
- Als uw simkaart een pincode heeft (de tracker kan de simkaart niet lezen), ontgrendel dan de simkaart op uw mobiele telefoon.

 

 

ST-901 Feature:

- Bedrijfstemperatuur: -20 ° tot 55 ° C
- Luchtvochtigheid: 5% tot 95% Niet-condenserend
- GSM Quad Band GSM 850/900/1800 / 1900Mhz
- GPS-chip: UBLOX7020
- GPS-gevoeligheid: - 162Db
- Nauwkeurigheid van de locatie: 10 meter, 2D RMS
- Tijd Nauwkeurigheid: 1 microseconde tijdsynchronisatie van satelliettijd

 


ST-901 Functie:

- Ingebouwde GPS-voertuiglocator.
- Ondersteuning van 4-frequentie GSM 850/900/1800/1900 MHz die wereldwijd kan werken
- Ondersteuning volgen het real-time adres via google link
- Ingebouwde batterij 150 mAh
- Ondersteuning Geo Fence Alarm
- Main Power Off Alarm (alleen bij ingebouwde batterij)
- Ondersteuning van een enkele locatie
- Ondersteuning voor snelheidsalarm
- Ondersteuning van Low Power Alarm
- Waterbestendig
- Met ACC om ontsteking te detecteren
 Pakket bestaat uit:
  1 × ST-901 GPS-tracker

Over Digisellers.nl

Disclaimer:
Deze website is met de grootste zorg opgesteld. Informatie werd verkregen van de diverse betrokken leveranciers en/of importeurs. Informatie over de producten en de combinatie hiervan berust geheel op informatie van de leveranciers en fabrikanten. Mochten er in onze mededelingen toch nog fouten of vergissingen voorkomen, dan spijt ons dat, maar kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Typefouten en vergissingen voorbehouden.

Privacy:
De Digital Selling Group geeft NOOIT informatie van klanten door aan derden. Cookies op deze site worden uitsluitend gebruikt om de inhoud van uw aankopen te verwerken op het moment dat u een keus gemaakt heeft. Email adressen gebruiken we uitsluitend intern en om kontakt met de klant te maken.

Uw gegevens worden bij een online cloud-bedrijf bewaard met een contractuele veilige opslag en gegevens verwerking.

Contact:
Het correspondentie-/postadres is: Digital Selling Group / Digisellers Nieuwstraat 5 - 5552BT te Valkenswaard. Handelsregister Eindhoven 54524245 email: info@digisellers.nl

Neem contact met ons op

Telefoon
+31 643 974 117 (niet altijd bereikbaar)
E-mail
info@digisellers.nl (altijd bereikbaar)
Whatsapp
+31 643 974 117