PLASTIC-70 PRINT-BESCHERMLAK BUS 200ML. Kontakt

11,00

Excl. BTW: €9,09

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
G620879
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving

PLASTIK 70 is de universele bescherming- en isoleerlak op acrylharsbasis. De kleurloze-transparante lak droogt snel, is hoogisolerend en tussen -40°C en +60°C, kan voor een korte tijd tot 100 ° C worden gebruikt. PLASTIK 70 wordt gebruikt om bedrukte printplaten permanent te beschermen tegen vocht, voor na-isoliatie van spoelen en als universele blanke lak voor oppervlakken van alle soorten.

Over Digisellers.nl

Disclaimer:
Deze website is met de grootste zorg opgesteld. Informatie werd verkregen van de diverse betrokken leveranciers en/of importeurs. Informatie over de producten en de combinatie hiervan berust geheel op informatie van de leveranciers en fabrikanten. Mochten er in onze mededelingen toch nog fouten of vergissingen voorkomen, dan spijt ons dat, maar kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Typefouten en vergissingen voorbehouden.

Privacy:
De Digital Selling Group geeft NOOIT informatie van klanten door aan derden. Cookies op deze site worden uitsluitend gebruikt om de inhoud van uw aankopen te verwerken op het moment dat u een keus gemaakt heeft. Email adressen gebruiken we uitsluitend intern en om kontakt met de klant te maken.

Uw gegevens worden bij een online cloud-bedrijf bewaard met een contractuele veilige opslag en gegevens verwerking.

Contact:
Het correspondentie-/postadres is: Digital Selling Group / Digisellers Nieuwstraat 5 - 5552BT te Valkenswaard. Handelsregister Eindhoven 54524245 email: info@digisellers.nl

Neem contact met ons op

Telefoon
+31 643 974 117 (niet altijd bereikbaar)
E-mail
info@digisellers.nl (altijd bereikbaar)
Whatsapp
+31 643 974 117