WATERTOEVOERSLANG VOOR SIDE-BY-SIDE-KOELKAST 6M

33,00

Excl. BTW: €27,27

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
G746720
Levertijd:
1-2 werkdagen

Omschrijving

     
Type: Verleng slang, Lengte: 6m, Slang aansluiting: met ventielaansluiting, Aquastop: Nee

Watertoevoerleiding (universeel, zonder filter).

Met deze Wpro-watertoevoerleiding kunt u uw side-by-side-koelkast aansluiten op de watertoevoer. Een complete aansluitset, bestaand uit een 6 m lange slang, een set verbindingstukken 6/35 mm alsook een set reduceerstukken 20/27 mm.

Over Digisellers.nl

Disclaimer:
Deze website is met de grootste zorg opgesteld. Informatie werd verkregen van de diverse betrokken leveranciers en/of importeurs. Informatie over de producten en de combinatie hiervan berust geheel op informatie van de leveranciers en fabrikanten. Mochten er in onze mededelingen toch nog fouten of vergissingen voorkomen, dan spijt ons dat, maar kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Typefouten en vergissingen voorbehouden.

Privacy:
De Digital Selling Group geeft NOOIT informatie van klanten door aan derden. Cookies op deze site worden uitsluitend gebruikt om de inhoud van uw aankopen te verwerken op het moment dat u een keus gemaakt heeft. Email adressen gebruiken we uitsluitend intern en om kontakt met de klant te maken.

Uw gegevens worden bij een online cloud-bedrijf bewaard met een contractuele veilige opslag en gegevens verwerking.

Contact:
Het correspondentie-/postadres is: Digital Selling Group / Digisellers Nieuwstraat 5 - 5552BT te Valkenswaard. Handelsregister Eindhoven 54524245 email: info@digisellers.nl

Neem contact met ons op

Telefoon
+31 643 974 117 (niet altijd bereikbaar)
E-mail
info@digisellers.nl (altijd bereikbaar)
Whatsapp
+31 643 974 117